Mød alle Bühlmann-hotellerne

Bühlmann består af otte hoteller, der er placeret rundt omkring i Nord-, Midt- og Vestjylland. Vi glæder os til at byde dig velkommen på et af vores hoteller.

Scheelsminde Herregårdshotel i Aalborg

Scheelsminde Herregård

Scheelsminde er en charmerende herregård, hvor du kan nyde gastronomi, skønne møde- og konference faciliteter og natursmukke omgivelser tæt på Aalborg centrum.

Nørre Vosborg Herregård

Nørre Vosborg er en historisk herregård, der er beliggende syd for Vemb. Glæd jer til smuk natur og dyreliv, lækker gastronomi og en lang række møde- og konferencefaciliteter.

Aalborg Airport Hotel set udefra

Aalborg Airport Hotel

 Aalborg Airport Hotel er beliggende ved siden af Aalborg Lufthavn og byder på stilrene værelser. Hotellet har desuden restaurant og bar, lounge med pejs samt tagterrasse.

Billund Airport Hotel

Billund Airport Hotel

Billund Airport Hotel er beliggende ved siden af Billund Lufthavn og byder på stilrene værelser. Hotellet har desuden restaurant og bar, lounge og udendørs terrasser. 

Villa Provence

Villa Provence Boutiquehotel, er en fransk oase, der er beliggende i Aarhus centrum. Hotellet byder på provencalsk stil, charmerende gårdhave og unikke værelser med skønne detaljer.

Peak 12 Hotel udefra

Peak 12 Designhotel

Peak 12 er et stilrent designhotel, der er beliggende i hjertet af Viborg. Hotellet byder på moderne faciliteter, bæredygtige løsninger og byens bedste udsigt på tagterrassen.

Facaden på Pier 5

Pier 5 Designhotel

Det nyrenoverede Pier 5 Hotel på Aalborg havnefront byder på 154 topmoderne værelser med byens bedste udsigt og en cocktailbar i sin helt egen liga. 

Hotel Royal I Aarhus

Hotel Royal

Royal Boutiquehotel er et ikon i hjertet af Aarhus. Et hotel der byder på oplevelser for alle sanser og som I høj grad emmer af imponerende detaljer.

Samme kerneværdier

Selvom Bühlmann-hotellerne har hver deres unikke særpræg, arbejder de ud fra de samme kerneværdier: personlighed, engagement, fleksibilitet og ansvarlighed overfor mennesker og miljø. Herunder kan du læse mere om familiens historie.

Anemette & Danni 2023