Konferencer & møder

Familien Bühlmann tilbyder unikke konference- og mødefaciliteter på flere af vores Bühlmann-hoteller. Glæd jer til smukke omgivelser, moderne udstyr og forkælelse i pausen.

Uanset om I er til storbynær herregård, historiske bygninger i landlige omgivelser eller badehotel under blå himmel, glæder vi os til at fortælle om alle de mange muligheder for at afholde det perfekte møde eller konference.

Scheelsminde

Charmerende møde- og konferencested i hjertet af Aalborg. Perfekt til endagsmøder eller møder med fuld forplejning og overnatning for op til 90 personer. Sara Bech er din personlige konferencevært og hjælper dig hele vejen.

Læs mere

Nørre Vosborg

Historisk herregård i den smukke vestjyske natur vest for Holstebro. Topfaciliteter med plads til op til 300 mødedeltagere. Flere restauranter og værelser med danske designklassikere. Janni Brunsborg er din konferencevært og kender alle Nørre Vosborgs hemmeligheder, så du kan få den bedste oplevelse.

Læs mere

Aalborg Airport Hotel

Lufthavnshotellet Aalborg Airport Hotel er beliggende lige ved siden af Aalborg Lufthavn og har hele verden som sin nabo. Med sin unikke placering er designhotellet oplagt, når der skal afholdes møder på tværs af grænser.

Læs mere

Villa Provence

Det stemningsfulde boutiquehotel Villa Provence er beliggende i hjertet af Aarhus, og tilbyder intime mødefaciliteter. Hotellet oser af fransk stemning, og er oplagt til små forretningsmøder.

Læs mere

Peak 12 Hotel

Vores nybyggede designhotel, Peak 12 Hotel, er beliggende i Viborg midtby. Hotellet er bygget sammen med Tinghallen, og kan tilbyde helt unikke konference- og mødefaciliteter i den forbindelse.

Læs mere