Møder & Konferencer

Familien Bühlmann tilbyder alle tænkelige faciliteter, omgivelser og aktiviteter, når virksomheder, organisationer, foreninger, teams, netværk m.fl. har brug for effektive og professionelle rammer til at udvikle gode ideer, relationer, business og meget andet, der kan skabe succes og begejstring for mennesker og virksomheder.

Uanset om I er til storbynær herregård, historiske bygninger i landlige omgivelser eller badehotel under blå himmel, glæder vi os til at fortælle om alle de mange muligheder og ikke mindst byde jer velkommen.

Scheelsminde

Charmerende møde- og konferencested i hjertet af Aalborg. Perfekt til endagsmøder eller møder med fuld forplejning og overnatning for op til 80 personer. Christine Zeuthen er som konferencevært din personlige kontakt. Hun hjælper dig hele vejen.

Læs mere

Nørre Vosborg

Historisk herregård i den smukke vestjyske natur vest for Holstebro. Topfaciliteter med plads til op til 300 mødedeltagere. Flere restauranter og værelser med danske designklassikere. Susanne Larsen er som konferencevært din personlige kontakt. Hun kender alle Nørre Vosborgs hemmeligheder.

Læs mere

Aalborg Portland Park

Hvor er det mere naturligt at holde pause end på det legendariske stadion Aalborg Portland Park. Mona Jensen er som konferencevært din personlige kontakt. Hun kender alle muligheder for både små og store møder med op til 230 deltagere, hvor du kan score ekstra point med udsøgt gastronomi.

Læs mere