Historien om Familien Bühlmann

I 1960 kommer karismatiske Hugo Jensen til Nordjylland sammen med sin hustru Aloisia Bühlmann, der var født i Schweiz. De kom til Aalborg for at bestyre det dengang ultramoderne og landskendte spisested Motel Aalborg på den gamle herregård Scheelsminde.

I 1979 overtog Aloisia og Hugos søn, Peter og hans hustru Mona Jensen stedet og begyndte at opbygge det, der i dag er blevet til herregårdshotellet Scheelsminde.

I dag er det Peter og Monas datter Anemette Bühlmann, der er i spidsen for familievirksomheden sammen med hendes mand Danni Bühlmann. Familien driver nu flere hoteller og madhuse i Nordjylland og Vestjylland og står samtidig bag en omfattende konferencevirksomhed med fokus på unikke rammer, god gastronomi og grøn bæredygtighed.

Og med 4. generation på vej – til både at værne om samt udfordre stedets traditioner – vil Familien Bühlmann også i årene fremover kunne tilbyde sine gæster omsorg, traditioner og gastronomi i herskabelige omgivelser godt hjulpet af en stab af dygtige tjenere, kokke og andet servicepersonale.

Det gyldne Bühlmann-hjerte med det schweiziske flag i midten symboliserer familiens kerneværdier: personlighed, engagement, fleksibilitet og ansvarlighed overfor mennesker og miljø.