Historien om Bühlmann

I 1960 kommer karismatiske Hugo Jensen til Nordjylland sammen med sin hustru Aloisia Bühlmann, der var født i Schweiz. De kom til Aalborg for at bestyre det dengang ultramoderne og landskendte spisested Motel Aalborg på den gamle herregård Scheelsminde.

Scheelsminde Herregårdshotel i Aalborg

Familievirksomhed i 3 generationer

I 1979 overtog Aloisia og Hugos søn, Peter og hans hustru Mona Jensen stedet og begyndte at opbygge det, der i dag er blevet til herregårdshotellet Scheelsminde.

I dag er det Peter og Monas datter Anemette Bühlmann, der er i spidsen for familievirksomheden sammen med hendes mand Danni Bühlmann. Familien driver nu 8 hoteller i Jylland, og står samtidig bag en omfattende konferencevirksomhed med fokus på unikke rammer, god gastronomi og grøn bæredygtighed.

Og med 4. generation på vej – til både at værne om samt udfordre stedets traditioner – vil Familien Bühlmann også i årene fremover kunne tilbyde sine gæster omsorg, traditioner og gastronomi i herskabelige omgivelser godt hjulpet af en stab af dygtige tjenere, kokke og andet servicepersonale.

Det gyldne Bühlmann-hjerte med det schweiziske flag i midten symboliserer familiens kerneværdier: omhu, fleksibilitet, nærvær, passion og respekt for overfor mennesker og miljø.

Mød alle Bühlmann-hotellerne

I dag består Bühlmann-koncernen af otte hoteller: Scheelsminde i Aalborg, Nørre Vosborg i Vemb, Airport Hotel i Aalborg og Villa Provence i Aarhus, Peak 12 Hotel i Viborg, Pier 5 Hotel i Aalborg, Hotel Royal i Aarhus og Billund Airport Hotel i Billund. Selvom alle vores hoteller er forskellige og har deres egne unikke særpræg, arbejder de alle sammen ud fra de samme værdier.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på et af vores hoteller.

Previous slide
Next slide
1960
Scheelsminde
Aloisia Bühlmann og Hugo Jensen overtager Motel Scheelsminde i Aalborg. I 1979 overtager deres søn og svigerdatter Peter Chr. Jensen og Mona Jensen ejerskabet over Scheelsminde.
1960
2009
Scheelsminde Herregård
Anemette og Danni Bühlmann overtager ejerskabet af Scheelsminde. De går fra 25 medarbejdere til 100 medarbejdere og et par år.
2009
2011
Nørre Vosborg Herregård
Forpagtningen af Nørre Vosborg Herregård i Vemb bliver en del af Bühlmann.
2011
2014
Aalborg Airport Hotel
Aalborg Airport Hotel bygges og bliver en del af Bühlmann
2014
2020
Villa Provence Boutiquehotel
Villa Provence i Aalborg bliver en del af Bühlmann.
Antallet af medarbejdere runder nu 200.
2020
2021
Slotshotellet > Pier 5 Hotel
Slotshotellet bliver en del af Bühlmann, renoveres og re-åbnes i 2022 under navnet Pier 5 Hotel.
2021
2021
Peak 12 Hotel
Peak 12 Hotel i Viborg bygges og bliver en del af Bühlmann.
2021
2023
Billund Airport Hotel
Billund Airport Hotel bliver en del af Bühlmann.
2023
2023
Hotel Royal
Hotel Royal i Aarhus bliver en del af Bühlmann.
2023