Historien om Bühlmann

I 1960 kommer karismatiske Hugo Jensen til Nordjylland sammen med sin hustru Aloisia Bühlmann, der var født i Schweiz. De kom til Aalborg for at bestyre det dengang ultramoderne og landskendte spisested Motel Aalborg på den gamle herregård Scheelsminde.

Scheelsminde Herregårdshotel i Aalborg

Familievirksomhed i 3 generationer

I 1979 overtog Aloisia og Hugos søn, Peter og hans hustru Mona Jensen stedet og begyndte at opbygge det, der i dag er blevet til herregårdshotellet Scheelsminde.

I dag er det Peter og Monas datter Anemette Bühlmann, der er i spidsen for familievirksomheden sammen med hendes mand Danni Bühlmann. Familien driver nu 8 hoteller i Jylland, og står samtidig bag en omfattende konferencevirksomhed med fokus på unikke rammer, god gastronomi og grøn bæredygtighed.

Og med 4. generation på vej – til både at værne om samt udfordre stedets traditioner – vil Familien Bühlmann også i årene fremover kunne tilbyde sine gæster omsorg, traditioner og gastronomi i herskabelige omgivelser godt hjulpet af en stab af dygtige tjenere, kokke og andet servicepersonale.

Det gyldne Bühlmann-hjerte med det schweiziske flag i midten symboliserer familiens kerneværdier: omhu, fleksibilitet, nærvær, passion og respekt for overfor mennesker og miljø.

Mød alle Bühlmann-hotellerne

I dag består Bühlmann-koncernen af otte hoteller: Scheelsminde i Aalborg, Nørre Vosborg i Vemb, Airport Hotel i Aalborg og Villa Provence i Aarhus, Peak 12 Hotel i Viborg, Pier 5 Hotel i Aalborg, Hotel Royal i Aarhus og Billund Airport Hotel i Billund. Selvom alle vores hoteller er forskellige og har deres egne unikke særpræg, arbejder de alle sammen ud fra de samme værdier.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på et af vores hoteller.

Previous slide
Next slide