CSR i Familien Bühlmann

Familien Bühlmann har endnu ikke en formel CSR-politik. Vores produkter og services skal først og fremmest komme vores gæster og kunder til gavn. Det gør vi primært ved at opfylde kundernes forventninger til kvalitet, leverance og service.

Som virksomhed ønsker vi samtidig at agere så samfundsansvarligt som muligt. Dels ved at drive en god og stabil forretning, der er til gavn for både kunder, medarbejdere og vores samarbejdspartnere. Dels ved nøje at følge de nye behov og ønsker, der løbende opstår hos vores kunder og i vores omverden.

Vi følger kundernes behov og forventninger

I et konkurrencepræget marked er Familien Bühlmann ikke foregangsvirksomhed på CSR-området. Vi ønsker dog til enhver tid at følge den standard, der løbende sættes i markedet – særligt den standard der forventes af vores kunder og gæster. Ønsker kunderne mere af os på dette område, er vores politik at gøre hvad vi kan for at indfri dem, så længe det matcher kundens økonomiske forventninger til forholdet mellem kvalitet og pris.

Ansvarlighed som kerneværdi

Som virksomhed har vi fire kerneværdier: Personlighed, Fleksibilitet, Engagement og Ansvarlighed. Forretningsværdien ’ansvarlighed’ refererer bl.a. til, at vi som ansvarlig virksomhed ’opfører os ordentligt’ og ’holder, hvad vi lover’. Forretningsværdien er et bærende element i vores forhold til det omgivende samfund, hvor vi gerne vil vise ansvarlighed – også inden for områder omfattet af CSR.

Inklusion og uddannelse

I Familien Bühlmann efterstræber vi at have plads til alle. Også medarbejdere der kan have svært ved at finde arbejde andre steder. Vi ønsker at være en arbejdsplads, der er åben for de fleste. Vi har desuden fokus at bidrage til uddannelsen af elever inden for vores forskellige fag, vi tager gerne praktikanter og vil generelt gerne bidrage til dygtiggørelsen af samfundets unge – eller ældre, der trænger til en hjælpende hånd til at skifte spor.

Bæredygtige råvarer og økologi

Vi ønsker en bæredygtig tilgang til vores råvarer og produkter. Vi prioriterer fx lokale råvarer over udenlandske og arbejder løbende på at reducere madspild. Desuden har vi for nyligt fået koncernens første Bronze-mærke i økologi, og det er et spor vi vil fortsætte i.

Har kunder, gæster eller andre spørgsmål til CSR i Familien Bühlmann, kan de til enhver tid rettes til undertegnede.

 

På vegne af Familien Bühlmann