Mød alle Bühlmann-hotellerne

Bühlmann-Familien består af seks hoteller, der er placeret rundt omkring i Nord-, Midt- og Vestjylland. Vi glæder os til at byde dig velkommen på et af vores hoteller.

 

Scheelsminde

Scheelsminde er en charmerende herregård, hvor du kan nyde gastronomi, skønne møde- og konference faciliteter og natursmukke omgivelser tæt på Aalborg centrum.

Læs mere

Nørre Vosborg

Nørre Vosborg er en historisk herregård, der er beliggende syd for Vemb. Glæd jer til smuk natur og dyreliv, lækker gastronomi og en lang række møde- og konferencefaciliteter.

Læs mere

Airport Hotel

Airport Hotel er beliggende ved siden af Aalborg Lufthavn og byder på stilrene værelser. Hotellet har desuden restaurant og bar, lounge med pejs samt tagterrasse.

Læs mere


Villa Provence

Villa Provence, er en fransk oase, der er beliggende i Aarhus centrum. Hotellet byder på provencalsk stil, charmerende gårdhave og unikke værelser med skønne detaljer.

Læs mere

Peak 12 Hotel

Peak 12 er et stilrent designhotel, der er beliggende i hjertet af Viborg. Hotellet byder på moderne faciliteter, bæredygtige løsninger og byens bedste udsigt på tagterrassen.

Læs mere

Pier 5 Hotel

Det nyrenoverede Pier 5 Hotel på Aalborg havnefront byder på 154 topmoderne værelser med byens bedste udsigt.

Læs mere

Samme kerneværdier

Selvom Bühlmann-hotellerne har hver deres unikke særpræg, arbejder de ud fra de samme kerneværdier: personlighed, engagement, fleksibilitet og ansvarlighed overfor mennesker og miljø. Herunder kan du læse mere om familiens historie.

 

Læs mere