Booking Ring til os +45 98 18 32 33

Nørre Vosborg

Holstebro

Scheelsminde

Aalborg

Aalborg 

Airport Hotel

 

Mad på Hjul

- nemt og lækkert

Fortryllende

fester

Fantastiske

hotelophold

Smukke

værelser

Gastronomiske

oplevelser

Moderne

mødelokaler

Online booking

Booking side


Historien om Familien Bühlmann

Første generation af familien Bühlmann var den karismatiske Hugo Jensen og hans schweiziskfødte hustru Aloisia Bühlmann, der i 1960 kom til Aalborg for at bestyre det dengang ultramoderne og landskendte spisested Motel Aalborg. Siden har den tidligere herregård, Scheelsminde, været et familieforetagende, som stødt er vokset gennem årene med flere hoteller, spisesteder og catering.

I 1979 overtog deres søn, Peter og hans hustru Mona Jensen stedet, hvor antallet af hotelværelser blev øget og den indretning og modernisering, som herregårdens mange gæster dagligt kan glæde sig over i dag, blev begyndt.

Den nye og 3. generation, datteren Anemette og hendes mand Danni, brænder – trods heftig udvikling inden for gastronomi og moderne madkunst – stadig for sunde og nærende kvalitetsråvarer. De krydrer med faglig udvikling og stor dygtighed og med et nysgerrigt kig til det internationale og udfordrende køkken. 

I den relativ korte tid, de har drevet familievirksomheden, har den udviklet sig fra at være ét hotel til at bestå af fire hoteller, flere spisesteder samt en større cateringvirksomhed til både private og virksomheder. 

Og med 4. generation på vej – til både at værne om samt udfordre stedets traditioner vil Familien Bühlmann også i årene fremover kunne tilbyde sine gæster omsorg, traditioner og gastronomi i herskabelige omgivelser godt hjulpet af en stab af dygtige tjenere, kokke og andet servicepersonale.

Som et sammendrag kan man sige, at vi altid har og altid vil bestræbe os på at servicere vores gæster med liv og sjæl.

Foto: fra højre ses Hugo Jensen og hans hustru Aloisia Bühlmann samt sønnen Peter.